Een groene toekomst begint vandaag 
 

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en flexibel bedrijf dat doelgericht wil bijdragen aan het vergroenen van onze kostbare aardbol. Ons team werkt nauw samen in een gezellige sfeer om elke dag te kunnen bijdragen aan dit doel.

Groene energie krijgt steeds meer momentum en belangstelling, het is immers onze taak als bewoners om zo goed mogelijk voor onze aardbol te zorgen. Om ons dagelijks leven voort te zetten zonder het verder benadelen van onze omgeving zullen we ons moeten focussen op groene energie en duurzame technieken. 

Naast het bouwen van zonne-systemen zullen deze ook nog onderhouden moeten worden om de levensduur optimaal te benutten, dit is niet alleen van belang voor de opbrengst maar zo worden op de lange termijn minder zonnepanelen vervangen en gerecycled. 

Waarom de naam Solar Fusion?

Wij hebben gekozen voor deze naam omdat wij uiteindelijk alles in en rondom zonnepanelen willen gaan doen, denk hierbij aan installeren, reinigen,  Groen onderhoud, inspecties en PV panelen testen. vandaar "Fusion" wij zijn immers een fusie van de opgenoemde diensten in de Solar branche.

Deel onze website en maak kans op korting!


 


 

 
E-mailen
Bellen