Skip to main content

Een innovatieve benadering van hernieuwbare energieopslag

Thuisbatterijen

Zonne-energie is een kostbare bron die overdag wordt opgewekt, maar vaak onbenut blijft, vooral wanneer we niet thuis zijn. Het gevolg is dat de overtollige energie wordt teruggevoerd naar het elektriciteitsnet.

Bij Solar Fusion hebben we de perfecte oplossing: onze geavanceerde thuisbatterij. Met deze slimme technologie vergroten we je energieonafhankelijkheid aanzienlijk, ergens tussen de 60% en 80%. Hoe werkt het? Een deel van de overdag opgewekte stroom slaan we op in de batterij, zodat je deze ’s avonds eenvoudig kunt benutten.

Altijd energie beschikbaar
Onafhankelijk systeem
Besparen op lange termijn
Vraag direct een offerte aan
Thuisbatterijen

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen, laadpalen en/of thuisbatterijen? Doe in slechts 2 minuten de gratis bespaar check en ontdek hoeveel je kunt besparen.

Solar Fusion
Solar Fusion

Bereid je voor op de toekomst

Onafhankelijk van het energienet

Maar onze thuisbatterij doet meer dan dat. Het verhoogt niet alleen je zelfvoorziening en vermindert je afhankelijkheid van schommelende energieprijzen, maar het opent ook de deur naar een duurzamere toekomst.

Ons compacte apparaat maximaliseert het rendement van je zonnepanelen en helpt je om te gaan met de veranderende energielandschappen. Het is een slimme keuze, vooral als we kijken naar de toekomst, waarin de salderingsregeling gaat veranderen.

De thuisbatterij is de ontbrekende schakel in jouw energievoorziening, en we nemen je graag mee door de voordelen ervan.

Altijd energie beschikbaar

Onze thuisbatterij vormt een naadloze aanvulling op jouw zonnepanelen. Zonder deze batterij benut je slechts een klein deel van de zonne-energie die je opwekt. De meeste zonne-energie wordt namelijk opgewekt wanneer je vaak niet thuis bent, waardoor je kostbare kilowatturen aan je voorbij laat gaan. Maar met onze thuisbatterij is dat verleden tijd. Het maakt niet uit of het dag of nacht is, je kunt altijd profiteren van duurzame zonne-energie.

Onafhankelijk systeem

Een toekomst zonder overmatige afhankelijkheid van het dure elektriciteitsnet komt steeds dichterbij. Onze thuisbatterij past perfect in het huidige digitale tijdperk. Je kunt je vaatwasser en wasmachine laten draaien op het moment dat je zonnepanelen op volle toeren draaien, terwijl de thuisbatterij ook stroom levert voor het opladen van je elektrische auto. Het is een volledig geïntegreerd systeem dat je onafhankelijk maakt.

Besparen op lange termijn

Bovendien zul je merken dat je energiekosten aanzienlijk lager uitvallen. Hoewel het op dit moment misschien nog niet zo opvalt, is het belangrijk om vooruit te kijken. Veranderingen in de salderingsregeling liggen in het verschiet, wat de thuisbatterij nog aantrekkelijker maakt.

Efficiente opslag

Onze thuisbatterij is zeer veelzijdig. Of je nu een dynamisch energiecontract hebt en goedkope netstroom wilt opslaan, of wilt profiteren van negatieve stroomprijzen, onze batterij biedt de oplossing. Je kunt stroom opslaan en terugleveren op het moment dat het voor jou financieel het voordeligst is, waardoor je nog meer voordeel haalt uit je investering.

Enphase thuisbatterij

Ga voor zekerheid

15 jaar garantie op onze thuisbatterij

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Onze batterijen, ontwikkeld in de Verenigde Staten, worden geleverd met maar liefst 15 jaar garantie of minstens 6.000 laadcycli.

Ze zijn uitgebreid getest om een optimale levensduur te garanderen en te voorkomen dat het energienet overbelast raakt door teveel teruggeleverde energie.

Kom in contact

Omarm een duurzame toekomst

Geschikt voor iedere omvormer

Met een batterij van Solar Fusion behoud je zoveel mogelijk van je opgewekte energie voor eigen gebruik. Onze batterij kan op elk type omvormer, zoals de growatt omvormer en enphase micro omvormer, worden aangesloten en is modulair, wat betekent dat je de capaciteit altijd kunt uitbreiden.

Het is tijd om je energietoekomst te omarmen en te ontdekken hoe onze thuisbatterij je leven duurzamer en energie-efficiënter kan maken. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de capaciteit en prijzen van onze thuisbatterij, of om een persoonlijk aanbod te bespreken.

Kom in contact
Enphase app opbrengst zonnepanelen monitoren

Over ons

Een groenere toekomst met Solar Fusion

Ons doel is om onze aarde te vergroenen en een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. We leveren complete oplossingen die gericht zijn op het verduurzamen van woningen en gebouwen met kwalitatieve zonne-energiesystemen.

Meer over Solar Fusion

Van zonnepanelen tot laadpalen

Complete oplossingen

Voor de verduurzaming bieden wij complete oplossingen. Van zonnepanelen tot omvormers en van laadpalen tot thuisbatterijen.

Volledig ontzorgd

Van A tot Z geregeld

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van persoonlijk advies tot een vakkundige installatie. 

Alleen het allerbeste

Kwalitatieve materialen

Wij werken alleen met de beste materialen om ervoor te zorgen dat jouw zonne-energiesysteem minimaal 25 jaar meegaat.

Thuisbatterij

Enphase IQ Battery 3T

Enphase IQ 3T
Bekijk product

Thuisbatterij

Growatt ARK XH

Growatt ARK XH
Bekijk product

Binnen 2 minuten verzonden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij willen u vragen om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Op basis van uw gegevens ontvangt u binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte.