Skip to main content

Thuisladen was nog nooit zo makkelijk

Laadpalen

Elektrische voertuigen groeit in populariteit van laadpalen voor thuisgebruik. Met de toenemende vraag naar elektrische auto’s wordt de behoefte aan efficiënte, betrouwbare en gebruiksvriendelijke laadoplossingen steeds groter. Met de Wallbox en Zaptec GO, haal je meest innovatieve laadpalen aan huis!

Opgewekte energie van je zonnepanelen inzetten
Eenvoudig thuis opladen
Hoogwaardige kwaliteit
Vraag direct een offerte aan
elektrisch opladen auto

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen, laadpalen en/of thuisbatterijen? Doe in slechts 2 minuten de gratis bespaar check en ontdek hoeveel je kunt besparen.

Focus op Gebruiksgemak en Flexibiliteit

Zaptec GO laadpalen

Een ander topmerk van laadpalen voor thuis is Zaptec GO. Zaptec staat bekend om zijn geavanceerde technologieën en betrouwbare producten. De Zaptec GO-laadpaal voor thuis is ontworpen met de focus op gebruiksgemak en flexibiliteit.

Het modulaire ontwerp maakt het eenvoudig om de laadcapaciteit aan te passen aan jouw laadbehoefte. Hierdoor kun je jouw laadsysteem op maat maken, wat een groot voordeel is in een snel evoluerende markt voor elektrische voertuigen.

Meer informatie
Zaptec Go
Laadplan download

In 4 stappen de juiste laadpaal

Download het laadplan

Laadpaal nodig maar geen idee waar je op moet letten? Download het laadplan en maak in 4 stappen de beste keuze voor je laadoplossing!

Voor een groene toekomst

Duurzaamheid en Thuisladen

Thuislaadpalen dragen bij aan een meer duurzame levensstijl. Door thuis op te laden, kun je gebruikmaken van groene energiebronnen, zoals zonne-energie, om hun voertuigen van stroom te voorzien.

Dit draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en past binnen het streven naar een schonere en groenere toekomst.

Contact opnemen

Snel en betrouwbaar

Installatiegemak en Connectiviteit

Een belangrijk punt bij het kiezen van een laadpaal voor thuisgebruik is de installatie. De Zaptec GO biedt installatievriendelijke oplossingen. De installatie van deze laadpalen vereist vaak niet veel meer dan een geschikte elektrische aansluiting. Het gebruiksvriendelijke ontwerp van deze systemen maakt het voor jou mogelijk om zonder al te veel gedoe een laadpunt te installeren.

Een ander belangrijk punt is de connectiviteit en slimme functies van de laadpalen. De Zaptec GO is voorzien van geavanceerde technologieën die je in staat stellen om je laadproces te monitoren en te beheren via een mobiele app. Dit biedt je de flexibiliteit om hun laadsessies te plannen, het energieverbruik te volgen en zelfs de laadsnelheid aan te passen, allemaal vanaf hun smartphone.

Offerte aanvragen

Over ons

Een groenere toekomst met Solar Fusion

Ons doel is om onze aarde te vergroenen en een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. We leveren complete oplossingen die gericht zijn op het verduurzamen van woningen en gebouwen met kwalitatieve zonne-energiesystemen.

Meer over Solar Fusion

Van zonnepanelen tot laadpalen

Complete oplossingen

Voor de verduurzaming bieden wij complete oplossingen. Van zonnepanelen tot omvormers en van laadpalen tot thuisbatterijen.

Volledig ontzorgd

Van A tot Z geregeld

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van persoonlijk advies tot een vakkundige installatie. 

Alleen het allerbeste

Kwalitatieve materialen

Wij werken alleen met de beste materialen om ervoor te zorgen dat jouw zonne-energiesysteem minimaal 25 jaar meegaat.

Laadpaal

Zaptec GO

Zaptec Go
Bekijk product

Binnen 2 minuten verzonden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij willen u vragen om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Op basis van uw gegevens ontvangt u binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte.