Skip to main content

Altijd duurzame energie

Zonnepanelen voor een groenere toekomst

Zonne-energie is schoon, duurzaam, altijd aanwezig en het is gratis! Je kunt maximaal genieten van groene stroom van eigen dak. Zo bespaart je het meest op de energierekening en ben je duurzaam bezig.

Doe de bespaarcheck!

En ontvang vrijblijvend een offerte

wat kosten 6 zonnepanelen op een schuin dak

Verdien gemiddeld €1500 per jaar!

Met 10 zonnepanelen kan je besparing al snel oplopen tot €1.500 per jaar gezien de huidige energietarieven.

Veiligheid en kwaliteit staan bovenaan!

Onze installateurs zijn vakbekwaam en werken veilig, conform de daarvoor geldende normen.

Uitstekende service en garantie!

Wij geven niet alleen productgarantie maar ook de key turn montage heeft 10 jaar garantie!

Solar Fusion

A greener tomorrow

Het beste plan voor jouw dak

Waarom kiezen voor Solar Fusion zonnepanelen?

Bij Solar Fusion begrijpen we dat investeren in zonne-energie een belangrijke beslissing is.

Wij bieden graag persoonlijk advies, maatwerkoplossingen die passen bij je budget en kijken naar je energiebehoeften. Zo halen wij het optimale uit de installatie.

Er zijn geen lange wachttijden bij Solar Fusion. Wij werken met flexibele werktijden en installeren zelfs in het weekend. Je installatie kan al binnen 4 tot 8 weken na akkoord gerealiseerd worden. Hierdoor kun jesneller genieten van de voordelen van zonnepanelen.

Bij ons krijg je een alles-in-één systeem voor een eerlijke prijs. De factuur ontvang je nadat de installatie volledig is afgerond en alles goed werkt. Er is geen aanbetaling vereist.

Solar Fusion help je met het profiteren van de voordelen van zonnepanelen zonder gedoe en zorgen.

omvormer zonnepanelen op de muur in de woning

Het beste plan voor jouw dak

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De kosten voor zonnepanelen zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals het type paneel en omvormer, type aansluiting en de locatie waar het systeem geïnstalleerd zal worden. Wij vinden het belangrijk om voor elke klant het beste plan te maken, dus je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met een op maat gemaakt legplan. Binnen 2 werkdagen ontvang je een offerte op maat in je mailbox.

Bij het aanvragen van een offerte berekenen we ook wat de opbrengsten zullen zijn. Met een zonnepanelen heb je de investering al binnen 2 tot 5 jaar terugverdiend, afhankelijk van je situatie. En daarna kun je nog minimaal 20 jaar genieten van gratis stroom. 

Vergeet niet dat particulieren vanaf 1 januari 2023 geen BTW meer hoeven te betalen voor zonnepanelen inclusief montage op je woonhuis. Aarzel dus niet om een offerte aan te vragen en ontdek hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen!

Onze producten

Ontdek wat onze klanten vertellen

De werkzaamheden worden netjes uitgevoerd. Niet alleen hoe de panelen worden gemonteerd, hoe de kabel naar de meterkast wordt aangelegd, maar ook in de omgang met de klant.
Overal wordt van te voren over nagedacht, dat betekent dat je achteraf niet het gevoel hebt, dat het anders had gekund. Dat vind ik belangrijk. De werkzaamheden in de meterkast zijn zo gedaan, dat we ook op de toekomst zijn voorbereid. Wij zijn tevreden!

Mevrouw van Hout, OudkarspelOktober 2022

Hard werkende mensen die niet op uurtje meer of minder kijken. Zeer beleefd!
Komen afspraken na en leveren goed werk af. Indien ik nog meer panelen zou plaatsen, worden ze zeker door Solar Fusion geplaatst.

Meneer Agaart, Den HelderFebruari 2023

Vandaag 10 zonnepanelen laten installeren. Aardige gasten die hun vak verstaan. Kan solar fusion ten zeerste aanraden

Meneer Verkerk, JulianadorpFebruari 2023