Skip to main content

Altijd duurzame energie

Zonnepanelen voor een groenere toekomst

Zonne-energie is schoon, duurzaam, altijd aanwezig en het is gratis! Je kunt maximaal genieten van groene stroom van eigen dak met onze zonnepanelen. Zo bespaar je het meest op de energierekening en ben je duurzaam bezig.

Altijd energie beschikbaar
Maximaal gebruik maken van eigen stroom
Besparen op je energierekening
Vraag direct een offerte aan
zonnepanelen

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen, laadpalen en/of thuisbatterijen? Doe in slechts 2 minuten de gratis bespaar check en ontdek hoeveel je kunt besparen.

Werknemers Solar Fusion bezig met het monteren van zonnepanelen

Het beste plan voor jouw dak

Waarom kiezen voor Solar Fusion zonnepanelen?

Bij Solar Fusion begrijpen we dat investeren in zonne-energie een belangrijke beslissing is.

Wij bieden graag persoonlijk advies, maatwerkoplossingen die passen bij je budget en kijken naar je energiebehoeften. Zo halen wij het optimale uit de installatie.

Er zijn geen lange wachttijden bij Solar Fusion. Wij werken met flexibele werktijden en installeren zelfs in het weekend. Je installatie kan al binnen 4 tot 8 weken na akkoord gerealiseerd worden. Hierdoor kun je sneller genieten van de voordelen van zonnepanelen.

Bij ons krijg je een alles-in-één systeem voor een eerlijke prijs. De factuur ontvang je nadat de installatie volledig is afgerond en alles goed werkt. Er is geen aanbetaling vereist. De kabels wegwerken van zonnepanelen wordt ook netjes gedaan.

Solar Fusion help je met het profiteren van de voordelen van zonnepanelen zonder gedoe en zorgen.

Vraag onze experts

Het beste plan voor jouw dak

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De kosten voor zonnepanelen zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals het type paneel en omvormer, type aansluiting en de locatie waar het systeem geïnstalleerd zal worden. Wij vinden het belangrijk om voor elke klant het beste plan te maken, dus je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met een op maat gemaakt legplan. Binnen 2 werkdagen ontvang je een offerte op maat in je mailbox.

Bij het aanvragen van een offerte berekenen we ook wat de opbrengsten zullen zijn. Met een zonnepanelen heb je de investering al binnen 2 tot 5 jaar terugverdiend, afhankelijk van je situatie. En daarna kun je nog minimaal 20 jaar genieten van gratis stroom.

Vergeet niet dat particulieren vanaf 1 januari 2023 geen BTW meer hoeven te betalen voor zonnepanelen inclusief montage op je woonhuis. Aarzel dus niet om een offerte aan te vragen en ontdek hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen!

Contact opnemen
zonnepanelen op een schuin dak solar fusion, zonnepanelen nog rendabel na 2023? zonnepanelen nog rendabel na 2024

Voor 2023 en 2024

Beste zonnepanelen

De zoektocht naar de beste zonnepanelen meer dan alleen kijken naar de initiële prijs. Het gaat om het vinden van een balans tussen vermogen, efficiëntie, duurzaamheid en kosten.

Neem bijvoorbeeld de Jinko 430 Wp N-type panelen, die zelfs na 30 jaar nog steeds indrukwekkende prestaties leveren.

Het is van cruciaal belang om te investeren in kwaliteit en een ervaren installateur als Solar Fusion om een zonnesysteem te verkrijgen dat niet alleen efficiënt, veilig en duurzaam is, maar ook op lange termijn kostenbesparend werkt.

Vraag onze experts

Wat leveren zonnepanelen je op?

Opbrengst zonnepanelen

De opbrengst van zonnepanelen varieert doorheen het jaar en wordt beïnvloed door hun oriëntatie en de specifieke maand.

Zuidgerichte panelen leveren bijvoorbeeld in mei een aanzienlijke opbrengst op van maximaal 639 kWh per maand, terwijl oostelijk gerichte panelen gemiddeld rond de 311 kWh per maand produceren gedurende dezelfde periode.

De opbrengst zonnepanelen per maand kunnen het beste worden bepaald op basis van de seizoenen. Zo leveren de zonnepanelen met een set van 10 zonnepanelen in de zomer ongeveer 639 kWh per maand op en in de winter ongeveer 158kWh.

De opbrengst zonnepanelen valt tegen in verschillende opstellingen. Zo zorgen schaduw, takken, gebouwen en vuil voor een lagere opbrengst.

Wil je echt het maximale halen uit je zonnepanelen, kies dan voor een plaatsing op een Oost-West Dak en zie wat levert een zonnepaneel oplevert.

Contact opnemen
medewerker van solar fusion plaatst zonnepaneel op een verhuislift

Levensduur zonnepanelen

Hoe lang gaan zonnepanelen mee

Zonnepanelen gaan gemiddeld 25-30 jaar mee, maar laten veelbelovende vooruitzichten zien voor een levensduur tot wel 40 jaar. Moderne technologieën, zoals de opkomst van N-type panelen die minder degraderen, dragen bij aan dit voordeel.

Daarnaast is er een snelle terugverdientijd van 3-5 jaar en besparingen over een periode van 40 jaar. De beste condities, technologie en consistent onderhoud is cruciaal om de levensduur te behouden.

Met moderne zonnepanelen die na 30 jaar nog steeds minimaal 87% van hun oorspronkelijke opbrengst behouden, is het vooruitzicht van besparingen gedurende 40 jaar of langer aanzienlijk.

Vraag onze experts

Over ons

Een groenere toekomst met Solar Fusion

Ons doel is om onze aarde te vergroenen en een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. We leveren complete oplossingen die gericht zijn op het verduurzamen van woningen en gebouwen met kwalitatieve zonne-energiesystemen.

Meer over Solar Fusion

Van zonnepanelen tot laadpalen

Complete oplossingen

Voor de verduurzaming bieden wij complete oplossingen. Van zonnepanelen tot omvormers en van laadpalen tot thuisbatterijen.

Volledig ontzorgd

Van A tot Z geregeld

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van persoonlijk advies tot een vakkundige installatie. 

Alleen het allerbeste

Kwalitatieve materialen

Wij werken alleen met de beste materialen om ervoor te zorgen dat jouw zonne-energiesysteem minimaal 25 jaar meegaat.

Zonnepanelen

Jinko 430wp n-type

Bekijk product

Zonnepanelen

DAS solar 420 wp

Bekijk product

Binnen 2 minuten verzonden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij willen u vragen om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Op basis van uw gegevens ontvangt u binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte.