Skip to main content

Kom er nu achter hoeveel jij kan besparen met zonnepanelen

Binnen 2 minuten verzonden

Gratis bespaar check

Wij willen u vragen om het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zo kunnen wij uw specifieke behoeften en wensen beter begrijpen en een op maat gemaakte Solar Fusion oplossing voor u aanbieden.

  Hoe verloopt de overstap naar zonnepanelen

  Solar Fusion

  A greener tomorrow

  Het beste plan voor uw dak

  Waarom kiezen voor Solar Fusion zonnepanelen?

  Bij Solar Fusion begrijpen we dat investeren in zonne-energie een belangrijke beslissing is.

  Wij bieden graag persoonlijk advies, maatwerkoplossingen die passen bij uw budget en kijken naar uw energiebehoeften. Zo halen wij het optimale uit de installatie.

  Er zijn geen lange wachttijden bij Solar Fusion. Wij werken met flexibele werktijden en installeren zelfs in het weekend. Uw installatie kan al binnen 4 tot 8 weken na akkoord gerealiseerd worden. Hierdoor kunt u sneller genieten van de voordelen van zonne-energie.

  Bij ons krijgt u een alles-in-één systeem voor een eerlijke prijs. De factuur ontvangt u nadat de installatie volledig is afgerond en alles goed werkt. Er is geen aanbetaling vereist.

  Solar Fusion helpt u met het profiteren van de voordelen van zonne-energie zonder gedoe en zorgen.

  Verdien gemiddeld €1500 per jaar!

  Met 10 zonnepanelen kan uw besparing al snel oplopen tot €1500 per jaar gezien de huidige energietarieven.

  Veiligheid en kwaliteit staan bovenaan!

  Onze installateurs zijn vakbekwaam en werken veilig, conform de daarvoor geldende normen.

  Uitstekende service en garantie!

  Wij geven niet alleen productgarantie maar ook de key turn montage heeft 10 jaar garantie!

  Het beste plan voor uw dak

  Hoeveel kost een zonne-energiesysteem?

  De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals het type paneel en omvormer, type aansluiting en de locatie waar het systeem geïnstalleerd zal worden. Wij vinden het belangrijk om voor elke klant het beste plan te maken, dus u kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met een op maat gemaakt legplan. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een offerte op maat in uw mailbox.

  Bij het aanvragen van een offerte berekenen we ook wat de opbrengsten zullen zijn. Met een zonne-energiesysteem heeft u de investering al binnen 2 tot 5 jaar terugverdiend, afhankelijk van uw situatie. En daarna kunt u nog minimaal 20 jaar genieten van gratis stroom. 

  Vergeet niet dat particulieren vanaf 1 januari 2023 geen BTW meer hoeven te betalen voor zonnepanelen inclusief montage op uw woonhuis. Aarzel dus niet om een offerte aan te vragen en ontdek hoeveel u kunt besparen met zonne-energie!

  Ontdek wat onze klanten vertellen

  De werkzaamheden worden netjes uitgevoerd. Niet alleen hoe de panelen worden gemonteerd, hoe de kabel naar de meterkast wordt aangelegd, maar ook in de omgang met de klant.
  Overal wordt van te voren over nagedacht, dat betekent dat je achteraf niet het gevoel hebt, dat het anders had gekund. Dat vind ik belangrijk. De werkzaamheden in de meterkast zijn zo gedaan, dat we ook op de toekomst zijn voorbereid. Wij zijn tevreden!

  Mevrouw van Hout, OudkarspelOktober 2022

  Hard werkende mensen die niet op uurtje meer of minder kijken. Zeer beleefd!
  Komen afspraken na en leveren goed werk af. Indien ik nog meer panelen zou plaatsen, worden ze zeker door Solar Fusion geplaatst.

  Meneer Agaart, Den HelderFebruari 2023

  Vandaag 10 zonnepanelen laten installeren. Aardige gasten die hun vak verstaan. Kan solar fusion ten zeerste aanraden

  Meneer Verkerk, JulianadorpFebruari 2023

  Binnen 2 minuten verzonden

  Gratis bespaar check

  Wij willen u vragen om het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zo kunnen wij uw specifieke behoeften en wensen beter begrijpen en een op maat gemaakte Solar Fusion oplossing voor u aanbieden.