Skip to main content

Ga voor duurzaamheid

Zonnepanelen en laadpalen

Bij ons kunt u terecht voor de installatie van zonne-energiesystemen en laadpalen. Een laadpaal combineren met zonnepanelen is natuurlijk ideaal, waardoor u straks elektrisch kunt rijden op groene stroom van eigen dak.

Het beste plan voor uw dak

Monitoring

Met de monitoring app kunt u precies zien hoeveel energie de zonnepanelen opwekken en hoeveel u bespaart op de energierekening. Zo kunt u optimaal profiteren van uw duurzame investering.

Enphase maakt gebruikt van de Enphase Enlighten app en Growatt van de ShinePhone app.

Alleen het beste is goed genoeg

Hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap

Bij ons krijgt u alleen de allerbeste kwaliteit en vakmanschap. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde A-merken, die uitblinken op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele reparaties of vervangingen op korte termijn.

Onze ervaren vakmensen zijn uiterst zorgvuldig en nauwkeurig in het installeren van uw zonnesysteem, zodat u er zeker van kunt zijn dat het systeem optimaal presteert en een lange levensduur heeft. Wij gebruiken tevens de nieuwste technieken en volgen de ontwikkelingen op de voet om te zorgen dat we altijd de beste oplossingen bieden. 

Daarnaast bieden we ook uitgebreide garanties op onze installaties en materialen. Wij zorgen voor een duurzaam en betrouwbaar systeem waar u jarenlang gebruik van kunt maken. 

Solar Fusion

A greener tomorrow

Onze producten

Ontdek wat onze klanten vertellen

De werkzaamheden worden netjes uitgevoerd. Niet alleen hoe de panelen worden gemonteerd, hoe de kabel naar de meterkast wordt aangelegd, maar ook in de omgang met de klant.
Overal wordt van te voren over nagedacht, dat betekent dat je achteraf niet het gevoel hebt, dat het anders had gekund. Dat vind ik belangrijk. De werkzaamheden in de meterkast zijn zo gedaan, dat we ook op de toekomst zijn voorbereid. Wij zijn tevreden!

Mevrouw van Hout, OudkarspelOktober 2022

Hard werkende mensen die niet op uurtje meer of minder kijken. Zeer beleefd!
Komen afspraken na en leveren goed werk af. Indien ik nog meer panelen zou plaatsen, worden ze zeker door Solar Fusion geplaatst.

Meneer Agaart, Den HelderFebruari 2023

Vandaag 10 zonnepanelen laten installeren. Aardige gasten die hun vak verstaan. Kan solar fusion ten zeerste aanraden

Meneer Verkerk, JulianadorpFebruari 2023