Skip to main content

Vacature: Accountmanager


Bij Solar Fusion zijn we de rocksterren van duurzame energieoplossingen. We nemen de spotlight met trots in als een toonaangevende speler op het podium van groene revolutie. Met expertise in het leveren en installeren van zonnepanelen die zelfs de zon jaloers maken, staan we bekend om onze duurzame energieproducten die de wereld een groenere tint geven.

Onze missie is duidelijk: we willen de wereld rocken met een groenere toekomst. En hoe? Door te schitteren met innovatieve en betrouwbare energieoplossingen voor zowel huishoudens als bedrijven. Dus, als je klaar bent om deel uit te maken van het meest milieuvriendelijke concert ooit, dan is Solar Fusion jouw stage!

Functieomschrijving

Als Accountmanager bij Solar Fusion ben je niet zomaar een klantenvanger, maar eerder een relatiejongleur met een passie voor duurzaamheid. Je bent als een groene goeroe die gedreven is om onze geweldige producten en diensten in de schijnwerpers te zetten. Klantbehoeften zijn voor jou als een puzzel die je moeiteloos oplost, met op maat gemaakte oplossingen als jouw meesterwerk.

Naast het beheren en uitbreiden van ons klantenbestand, ben jij de relatiebouwer die potentiële klanten omtovert tot loyale fans van Solar Fusion. Je volgt niet alleen markttrends, maar je bent ook deel van de trendsetters die bijdragen aan de groei van ons groene rijk.

Dus, als je een Accountmanager wilt zijn die niet alleen klanten beheert, maar ook een duurzame impact maakt, dan is Solar Fusion de perfecte plek voor jou!

Verantwoordelijkheden

  • Als klantenvinder in de regio ben jij als een zonnestraal die potentiële klanten oplicht(niet in de slechte zin). Je bent niet bang om te schitteren en kansen te ontdekken waar anderen alleen maar schaduw zien.
  • Het bouwen en onderhouden van relaties is voor jou geen werk, maar eerder een kunstwerk. Je bent als een relatie-architect die duurzame connecties smeedt met zowel oude bekenden als verse gezichten.
  • Advies geven over zonne-energie is voor jou als het delen van geheime recepten voor groene magie. Je bent de adviseur die klanten betovert met kennis over onze geweldige producten en diensten.
  • Offertes opstellen is voor jou een soort magische formule, en de opvolging ervan is als het volgen van een schatkaart. Je zorgt ervoor dat alles nauwkeurig en vlekkeloos verloopt.
  • Marktontwikkelingen volgen is niet zomaar jouw werk, het is een spannende detectivezaak waarin jij als Sherlock Holmes de concurrentie analyseert. Je bent altijd een stapje voor op de rest.

Samenwerken met interne teams is voor jou als het dirigeren van een groen orkest. Je zorgt ervoor dat alle noten perfect samenvallen, en daarmee waarborg je de klanttevredenheid als een harmonieus eindresultaat.

Functie-eisen

  • Je hebt niet zomaar een opleiding afgerond, maar minimaal een MBO-opleiding staat als een solide fundament onder jouw kennis en skills. Jouw educatie is niet alleen een diploma; het is een sleutel naar de hogere regionen van kennis en begrip.
  • Ervaring is voor jou als het hebben van een rugzak vol wijsheid, vooral in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur heb je je sporen verdiend in de duurzame energiebranche, en je bent niet bang om jouw ervaringen te delen als groene levenslessen.
  • Je bent niet zomaar een professional; je hebt een commerciële en resultaatgerichte instelling. Voor jou zijn doelen geen stippen aan de horizon, maar eerder uitdagingen die wachten om behaald te worden.
  • Als communicatieve duizendpoot schakel je moeiteloos tussen het Nederlands en Engels. Je bent als een taalkunstenaar die niet alleen de woorden beheerst, maar ook de kunst van heldere en effectieve communicatie.
  • Zelfstandig werken is voor jou een tweede natuur, maar je gaat verder dan dat. Jouw proactieve houding is als een motor die niet alleen draait, maar ook vooruit stoomt. Je ziet kansen nog voordat anderen ze als mogelijkheden herkennen.

Wat bieden wij

Bij Solar Fusion stap je binnen in een omgeving die niet alleen uitdagend is, maar ook zo dynamisch is als een zonnestorm. Hier krijg je niet zomaar een baan; je krijgt de kans om een echte impact te maken op de verduurzaming van onze samenleving. Wij geloven in een wereld waar groen niet alleen een kleur is, maar een levensstijl.

Bij Solar Fusion kijken we naar jou als individu, daarom bieden we geen standaardsalaris, maar een persoons-conform salaris dat recht doet aan jouw inzet en talent. Het is niet alleen een compensatie, maar een erkenning van de waarde die je toevoegt aan ons groeiende avontuur.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie en wil je meewerken aan een duurzamere toekomst? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected] t.a.v. Calvin Reijnders of vul onderstaand sollicitatieformulier in. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

 

Calvin Reijnders

Solliciteer direct

Max. bestandsgrootte: 64 MB.