Skip to main content

Laadpaal

Zaptec Go

Betreedt de wereld van duurzaam laden met de Zaptec Go. De oplossing voor moeiteloos en efficiënt opladen van je elektrische auto. Deze verfijnde laadpaal combineert eenvoud en functionaliteit en is verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren. De Zaptec Go is zo compact als een tablet, zo past hij perfect in je garage of op je parkeerplek.

Efficient opladen
Veilig en betrouwbaar
Gericht op kosten besparen
Vraag direct een offerte aan
Zaptec Go

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen, laadpalen en/of thuisbatterijen? Doe in slechts 2 minuten de gratis bespaar check en ontdek hoeveel je kunt besparen.

Bereid je voor op de toekomst

Zaptec Go veilig en efficiënt

De Zaptec Go is ontworpen om aan te sluiten op elk elektrisch voertuig, waarbij het maximale laadvermogen zich aanpast aan de capaciteit van jouw auto. Door het slimme systeem kun je zelfs tot 3 laadpalen naast elkaar installeren, waardoor het opladen 10 keer sneller is dan een standaard stopcontact.

Veiligheid staat voorop bij de Zaptec Go. Door het gebruik van het Type B reststroomapparaat, kalibraties, zelftesten voor elke laadsessie, en interne temperatuursensoren, voldoet de Zaptec Go aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Zo kun je dus rustig laden.

Traditioneel Scandinavisch design met toonaangevende Noorse groene technologie.

80% kleiner en lichter dan vergelijkbare EV-laders op de markt

Gecertificeerd volgens de hoogste veiligheidsstandaard.

Altijd online via WIFI of 4G LTE-M en up-to-date met de nieuwste functies en updates

Beschikt over een Eco-stand om te besparen op je elektriciteitsrekening

Enphase app opbrengst zonnepanelen monitoren

Omarm een duurzame toekomst

Zaptec Go's Tiber app

Dankzij Zaptech Go’s wifi en de 4G TLTE-M connectiviteit blijf je altijd verbonden. De laadpaal is altijd up-to-date met de nieuwste functies en updates via de Zaptec Portal, de eigen cloud service.  Zo ontvang je de nieuwste mogelijkheden, zonder extra kosten.

Maak je laad ervaring compleet met de Tibber Pulse- een draadloos apparaat voor Zaptec Loadbalancering. Bespaar geld en draag tegelijkertijd bij aan een betere planeet door je stroomverbruik te verminderen. Via de gratis Tibber-app monitor je eenvoudig je stroomverbruik. De Tibber is ontworpen voor een slimme meter en eenvoudig aan te sluiten op de P1-poort met de meegeleverde RJ12-kabel.

Kom in contact

Over ons

Een groenere toekomst met Solar Fusion

Ons doel is om onze aarde te vergroenen en een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. We leveren complete oplossingen die gericht zijn op het verduurzamen van woningen en gebouwen met kwalitatieve zonne-energiesystemen.

Meer over Solar Fusion

Van zonnepanelen tot laadpalen

Complete oplossingen

Voor de verduurzaming bieden wij complete oplossingen. Van zonnepanelen tot omvormers en van laadpalen tot thuisbatterijen.

Volledig ontzorgd

Van A tot Z geregeld

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van persoonlijk advies tot een vakkundige installatie. 

Alleen het allerbeste

Kwalitatieve materialen

Wij werken alleen met de beste materialen om ervoor te zorgen dat jouw zonne-energiesysteem minimaal 25 jaar meegaat.

Binnen 2 minuten verzonden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij willen u vragen om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Op basis van uw gegevens ontvangt u binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte.