Skip to main content

Zonnepanelen in Alkmaar koop je bij Solar Fusion

Wil je zonnepanelen kopen in of rondom Alkmaar? Dan ben je op zoek naar de beste leverancier van zonnepanelen. Solar Fusion biedt een complete oplossing voor zonne-energie. Met een toegewijd team van experts en hoogopgeleide technici ontzorgen wij je volledig bij de aanschaf en installatie van de allerbeste zonnepanelen. 

Waarom kiezen voor zonnepanelen in de regio Alkmaar?

Ook in Alkmaar en omgeving liggen steeds meer daken er vol mee: zonnepanelen. Zonnestralen bestaan uit minuscule deeltjes, zogenaamde fotonen. Zonnepanelen vangen deze deeltjes op en zetten ze om in elektriciteit. De officiële benaming is een photovoltaic-zonnepaneel of pv-zonnepaneel. Photovoltaic betekent namelijk lichtabsorberend. 

Om zonne-energie te kunnen gebruiken is er een omvormer nodig. Vanuit zonnepanelen wordt namelijk gelijkstroom opgewekt. Dit moet vervolgens worden omgezet naar wisselstroom. De opgewekte energie wordt uitgedrukt in kWh: kilowattuur. 

Voordelen van zonnepanelen in Alkmaar

Als huiseigenaar in de regio Alkmaar betaal je geen btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Ook als bedrijf in Alkmaar profiteer je van fiscale voordelen en subsidies bij de aanschaf van pv-zonnepanelen. Zonnepanelen bieden nog veel meer voordelen, zoals: 

Je bent minder afhankelijk van energieleveranciers en stijgende prijzen. 

Geld verdienen door teruglevering van energie. 

100% groene energie opwekken, zonder CO2-uitstoot. Goed voor de aarde!

Een beter energielabel en een directe waardestijging van jouw woning of bedrijfspand. 

Je profiteert direct van een lagere energierekening. Je verdient jouw investering vaak al binnen 3 tot 5 jaar terug, terwijl de panelen zo’n 25 jaar meegaan. 

De beste zonnepanelen in Alkmaar

Solar Fusion staat voor kwaliteit. Dat zie je terug in de zonnepanelen en bijbehorende producten die wij in regio Alkmaar aanbieden. Zo gebruiken wij de Van der Valk onderconstructie, een robuust systeem voor zowel schuine als platte daken. Ook leveren wij de Wallbox Commander 2S laadpaal. Daarmee voorzie je jouw elektrische auto direct van de zonne-energie van jouw eigen panelen. 

Jinko N-type panelen in Alkmaar en omgeving 

Solar Fusion levert N-type panelen van de grootste fabrikant van zonnepanelen wereldwijd: Jinko. Dit bedrijf neemt een prominente plek in de Tier 1-lijst in, een toonaangevende classificatie van zonnepanelenfabrikanten. 

Dit betekent dat het merk veel aandacht aan onderzoek en ontwikkeling besteedt, al vele jaren actief is en de panelen volledig geautomatiseerd produceert. Doordat het gehele productieproces in handen van Jinko is, behoudt het bedrijf de volledige controle over het product. Zo worden de hoogste kwaliteit en een uitstekende garantie gegarandeerd. Zo krijg je 25 jaar garantie op de panelen en maar liefst 30 jaar vermogensgarantie. 

Verschillen Jinko N-type panelen

Solar Fusion levert Jinko N-type zonnepanelen van 375 Wp en 420 Wp in de regio Alkmaar. Het verschil hiertussen is het formaat, door de grotere afmeting resulteert het 420 Wp paneel in een hogere opbrengst. Per vierkante meter leveren de zonnepanelen met een efficiëntie van 21,53% een hoger vermogen dan de meeste andere merken.

De zonnepanelen hebben een negatieve lading. Daardoor produceren ze bij heel warm én bij bewolkt weer meer stroom dan positieve lading zonnepanelen. Op de lange termijn presteren N-type zonnepanelen ook beter dan P-type panelen. 

Solar fusion Team, Zonnepanelen nog rendabel na 2023? jazeker!

Omvormers voor jouw zonnepanelen in regio Alkmaar

Solar Fusion biedt je de keuze uit twee typen omvormers voor jouw zonnepanelen in en om Alkmaar. We zetten de belangrijkste kenmerken van deze omvormers op een rij. 

Enphase IQ8MC micro-omvormer 

 • Parallelgeschakeld systeem
 • Micro-omvormers bevinden zich onder de panelen op het dak
 • 25 jaar productgarantie
 • Iets prijziger in aanschaf, maar een duurzame, toekomstgerichte oplossing

Growatt hybride omvormer

 • Seriegeschakeld systeem
 • Omvormer bevindt zich in huis
 • 10 jaar productgarantie
 • Gaat iets minder lang mee dan Enphase, maar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Hierop kan later nog een thuisbatterij worden aangesloten

Zonnepanelen rondom Alkmaar: kies voor Solar Fusion

Wil je zonnepanelen aanschaffen in de omgeving van Alkmaar? Kies dan voor Solar Fusion. Daarmee verzeker je je van: 

 • Topkwaliteit: wij verzorgen de volledige aanschaf en installatie van zonnepanelen zelf en werken uitsluitend met hoogkwalitatieve producten. Gerenommeerde A-merken met uitstekende garanties en een lange levensduur. 
 • Expertise: ons toegewijde team bestaat uit hoogopgeleide technici, zo voeren we iedere installatie met uiterste precisie uit. 
 • Snelle levering: onze professionals werken zeer efficiënt, waardoor jouw zonnepanelen binnen korte tijd operationeel zijn. 
 • Hoge kwaliteit, lage prijzen: wij hebben alle expertise in eigen huis. Doordat we geen andere specialisten hoeven in te huren, houden we onze kosten laag. En dat merk je in de aanschafprijs. 
 • High-tech monitoring: dankzij onze slimme technologieën ben je altijd op de hoogte van de prestaties van jouw zonnepanelen.
 • Complete oplossingen: wij begeleiden de aanschaf van zonnepanelen in de regio Alkmaar van A tot Z. Van het eerste advies, tot de installatie en oplevering van jouw panelen. 

Ja, ik wil zonnepanelen aanschaffen in regio Alkmaar

Onze toegewijde experts werken dagelijks aan een duurzamere toekomst. Lever jij ook een bijdrage? Ben je overtuigd van de kracht van zonnepanelen voor jouw woning of bedrijfspand in de regio Alkmaar? En wil je je verzekeren van de allerbeste kwaliteit en een betrouwbare partner voor de aanschaf en installatie van jouw panelen? Maak dan direct een afspraak met Solar Fusion of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Vraag direct een offerte aan

Ga voor een duurzame toekomst en vraag een vrijblijvende offerte aan voor je zonnepaneleninstallatie. Binnen twee werkdagen ontvang je een advies op maat in je mailbox.