Skip to main content

Zomerdeal

10 Aiko glas/glas 445Wp panelen met een hybride omvormer van Growatt

Vanaf €3.750,-
25 jaar product garantie
Binnen 4 weken geïnstalleerd
Nu aanvragen
zomerdeal aiko zonnepanelen

Profiteer deze zomer nog!

Zomerdeal aanvragen

Hidden

Aiko glas/glas 455 wp zonnepaneel

Merk Aiko
Kleur Zwart
Type Zonnepaneel N-Type ABC
Vermogen 455WP
Productgarantie 25 jaar
Vermogensgarantie 30 jaar
Uitvoering Aiko 445Wp - Glas/Glas paneel (Black)
Vermogen per m2 228 Wp/m2
Aantal cellen 108
Afmetingen 1722×1134×30mm
Connector MC4 EVO2
Gewicht 24.0Kg

Aiko 455 Wp zonnepaneel

Aiko is wereldwijd de grootste zonnecellen fabrikant. Dat betekent dat zij de marktleider zijn in het ontwikkelen van nieuwe type zonnecellen en technologie. Aiko is het bedrijf met de meest toegekende patenten in de hele Zonne Sector. Aiko verkoopt en levert hun zonnecellen aan veel grote zonnepaneel fabrikanten, en nu maakt Aiko zelf dus ook zonnepanelen. Als glas-op-glas zonnepaneel biedt het niet alleen mechanische stabiliteit, maar het verhoogt ook de levensduur en prestaties van het paneel.

 

Hoogste kwaliteitstandaard

Door het volledige proces intern te beheren, kunnen we onze belofte van hoogwaardige producten en diensten waarmaken. Onze toegewijde professionals hebben de expertise om elke installatie met uiterste precisie uit te voeren, waarbij ze de hoogste kwaliteitsstandaarden handhaven.

Korte levertijd

Ons efficiënte team zorgt voor een snelle doorlooptijd, wat betekent dat je jouw zonnestroomsysteem binnen de kortst mogelijke tijd operationeel hebt. We begrijpen dat tijd kostbaar is en streven ernaar om je snel van groene energie te voorzien.

Lage prijzen

Doordat we geen externe partijen hoeven in te huren voor de installatie, kunnen we onze operationele kosten minimaliseren. Dit stelt ons in staat om concurrerende prijzen aan te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk.

Volledige controle

We behouden de controle over elk aspect van jouw project. Vanaf het allereerste adviesgesprek tot de laatste bevestiging van uw zonnesysteem, kan je erop vertrouwen dat Solar Fusion de touwtjes in handen heeft.