Elektrische voertuigen groeien in populariteit en laadpalen voor thuisgebruik ook. Met de toenemende vraag naar elektrische auto’s wordt de behoefte aan efficiënte, betrouwbare en gebruiksvriendelijke laadoplossingen steeds groter. Met de Zaptec GO haal je de meest innovatieve laadpaal aan huis!
Minimaal 5 jaar garantie
Beste laadpaal en zorgeloze installatie
- Opgewekte energie van je zonnepanelen inzetten
- Eenvoudig thuis opladen
- Hoogwaardige kwaliteit
Hoe gaan wij te werk?
Waarom Solar Fusion?
Focus op Gebruiksgemak en Flexibiliteit
Zaptec GO laadpalen
Het topmerk van laadpalen voor thuis is de Zaptec GO. Zaptec staat bekend om zijn geavanceerde technologieën en betrouwbare producten. De Zaptec GO-laadpaal voor thuis is ontworpen met de focus op gebruiksgemak en flexibiliteit.
Het modulaire ontwerp maakt het eenvoudig om de laadcapaciteit aan te passen aan jouw laadbehoefte. Hierdoor kun je jouw laadsysteem op maat maken, wat een groot voordeel is in een snel evoluerende markt voor elektrische voertuigen.
In 4 stappen de juiste laadpaal
Download het laadplan
Laadpaal nodig maar geen idee waar je op moet letten? Download het laadplan en maak in 4 stappen de beste keuze voor je laadoplossing!
Voor een groene toekomst
Duurzaamheid en Thuisladen
Thuislaadpalen dragen bij aan een meer duurzame levensstijl. Door thuis op te laden, kun je gebruikmaken van groene energiebronnen, zoals zonne-energie, om voertuigen van stroom te voorzien.
Dit draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en past binnen het streven naar een schonere en groenere toekomst.
Snel en betrouwbaar
Installatiegemak en Connectiviteit
Een belangrijk punt bij het kiezen van een laadpaal voor thuisgebruik is de installatie. De Zaptec GO biedt installatievriendelijke oplossingen. De installatie van deze laadpalen vereist vaak niet veel meer dan een geschikte elektrische aansluiting. Het gebruiksvriendelijke ontwerp van deze systemen maakt het voor jou mogelijk om zonder al te veel gedoe een laadpunt te laten installeren.
Een ander belangrijk punt is de connectiviteit en slimme functies van de laadpalen. De Zaptec GO is voorzien van geavanceerde technologieën die je in staat stellen om je laadproces te monitoren en te beheren via een mobiele app. Dit biedt je de flexibiliteit om laadsessies te plannen, het energieverbruik te volgen en zelfs de laadsnelheid aan te passen, allemaal vanaf een smartphone.
Over ons
Een groenere toekomst met Solar Fusion
Ons doel is om het voor iedereen mogelijk te maken om duurzaam de toekomst in te gaan. We leveren complete oplossingen die gericht zijn op het verduurzamen van woningen en gebouwen met kwalitatieve zonne-energiesystemen, laadpalen, thuisbatterijen en airco’s.
Complete oplossingen
Voor de verduurzaming bieden wij complete oplossingen. Van zonnepanelen tot omvormers en van laadpalen tot thuisbatterijen. En met onze airco’s zorgen we voor een perfecte klimaatbeheersing.
van A tot Z geregeld
Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van persoonlijk advies tot een vakkundige installatie.
Kwalitatieve materialen
Wij werken alleen met de beste materialen om ervoor te zorgen dat jouw zonne-energiesysteem minimaal 25 jaar meegaat.
Binnen 2 minuten verzonden
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Onze specialisten maken een offerte op maat.
Veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen een normale laadpaal en een snellader?
Een normale laadpaal (AC-lader) laadt een elektrische auto op met wisselstroom en heeft meestal een vermogen tussen 3,7 en 22 kW. Een snellader (DC-lader) laadt op met gelijkstroom en kan veel hogere vermogens bereiken, vaak tussen 50 en 350 kW, waardoor het opladen veel sneller gaat.
Kan ik een laadpaal thuis laten installeren, en wat zijn de kosten?
Ja, je kunt een laadpaal thuis laten installeren. De kosten variëren afhankelijk van het type laadpaal en de installatie-eisen, maar liggen doorgaans tussen de €600 en €1500, exclusief eventuele aanpassingen aan de meterkast of andere bijkomende werkzaamheden.
Hoe lang duurt het om een elektrische auto volledig op te laden?
De oplaadtijd hangt af van de capaciteit van de batterij van de auto en het vermogen van de laadpaal. Bij een thuislader van 7,4 kW duurt het gemiddeld 8-12 uur om een batterij van 60 kWh volledig op te laden. Snelladers kunnen dit in 30-60 minuten doen.
Zijn er subsidies of belastingvoordelen voor het installeren van een laadpaal?
Ja, er zijn diverse subsidies en belastingvoordelen beschikbaar voor het installeren van een laadpaal. Dit verschilt per regio en gemeente. Het is aan te raden om bij de lokale overheid of energieleverancier na te vragen welke regelingen beschikbaar zijn.
Wat is het onderhoud van een laadpaal?
Laadpalen vereisen over het algemeen weinig onderhoud. Het is belangrijk om de laadpaal schoon en vrij van obstakels te houden, regelmatig te controleren op slijtage of beschadigingen aan de kabels en stekkers, en ervoor te zorgen dat de software up-to-date is.