Groene toekomst

 
 Met de huidige energietarieven heeft u uw netto investering al binnen 2-3 jaar terugverdiend 


Montage van zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand

Wij kunnen het gehele proces volledig uit handen nemen. Wij willen dat u 100% tevreden bent gedurende en na de installatie van uw zonne-systeem, er wordt altijd meegedacht met u wat nou precies het meest praktische is en hoe wij het zo esthetisch mogelijk kunnen maken.  

De terugverdien tijd met de huidige energietarieven zit rond de 2-3 jaar, zo kunt u daarna nog minimaal 25 jaar lang gratis groene stroom opwekken! 

Wij maken gebruik van A merk materialen, kwaliteit in materiaal is natuurlijk heel belangrijk het systeem moet immers minimaal 25 jaar meegaan. 

Btw terugkrijgen van de belastingdienst? Ja, dat klopt als u investeert in zonnepanelen krijg u de btw terug. Ook dit regelen wij!

Voor bedrijven zijn er andere subsidie vormen als u investeert in zonnepanelen.

Reinigen van uw zonnesysteem

Voor het optimaliseren van de levensduur en opbrengst van uw duurzame systeem is het periodiek reinigen ervan een cruciaal onderdeel. U kunt 3% tot 15% (afhankelijk van vervuiling) meer groene stroom opwekken als uw systeem is gereinigd.

Vogelpoep is de echte boosdoener, dit kan na een lange periode de bovenste laag van uw zonnepaneel zelfs aantasten. Hierdoor zal de opbrengst maar ook de levensduur van de zonnepanelen dalen.

Zand, stof, bladeren en vogelpoep verzamelt zich op zonnepanelen. Veel regent er weer van af maar toch verzamelt zich na verloop van tijd enige vervuiling. De mate hiervan kan per locatie enorm verschillen, op de foto's hieronder kunt u zien hoe belangrijk het is om het goed bij te houden. 

  • IMG_3113
  • IMG_3115
  • IMG_3117
  • IMG_3119


 

Deel onze website en maak kans op korting!

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


 


 

 
E-mailen
Bellen