Skip to main content

Binnen 2 minuten verzonden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze specialisten maken een offerte op maat.

Overstappen

Hoe verloopt de overstap naar jouw energie installatie

Stap 1 - Offerte aanvraag

Na het invullen van je gegevens ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met een legplan of aansluitplan op maat. In de offerte zijn alle details overzichtelijk weergegeven en bevat diverse berekeningen zoals de terugverdientijd in uw situatie en de jaarlijkse kostenbesparing op jouw energierekening. Ook vindt je in de offerte datasheets van de gekozen producten. Onze experts kunnen contact met je opnemen om het beste voorstel te doen.

Stap 2 - Tevreden?

Als je tevreden bent en er geen vragen meer zijn kun je gemakkelijk online akkoord gaan met het voorstel. In sommige gevallen is het nodig om nog een opname op locatie in te plannen om de situatie te beoordelen.

Stap 3 - Montage plannen

Er wordt een montage datum gepland. Wij werken met eigen monteurs die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en altijd met je meedenken zodat je het beste uit het gekozen systeem haalt. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en maken klussen altijd af op de afgesproken datum.

Stap 4 - BTW teruggave

In overleg wordt er bij zonnepanelen de locatie van de omvormer en de kabelroute gekozen. Als het systeem volledig en naar wens geïnstalleerd is, krijgt je van ons de factuur en wij regelen de BTW teruggave. Sinds 1 januari 2023 hoef je geen BTW meer te betalen!

Stap 5 - Online monitoren

Vanaf nu kun je alles slim online monitoren en genieten van je zelf opgewekte groene energie of installatie.

zonnepaneel aiko glas glas 445wp tillen solar fusion