Skip to main content

Zaptec Go laadpaal

Zaptec Go laadpaal

Laadpaal

Zaptec Go laadpaal

Betreedt de wereld van duurzaam laden met de Zaptec Go. De oplossing voor moeiteloos en efficiënt opladen van je elektrische auto. Deze verfijnde laadpaal combineert eenvoud en functionaliteit en is verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren. De Zaptec Go is zo compact als een tablet, zo past hij perfect in je garage of op je parkeerplek.

  • Efficient opladen
  • Veilig en betrouwbaar
  • Gericht op kosten besparen

Specificaties

Merk Zaptec
Maximaal laadvermogen 22 kw
Kleur Zwart
Afmetingen 180 x 75 x 242 mm
Fabrieksgarantie 5 jaar
Vermogensgarantie 30 jaar
Connectiviteit 4G of Wifi
Gebruikersinterface Mobiele app
Max. stroom 3 x 32A of 1 x 32A
Aantal fasen 1-fase, 3-fase
Beschermingsklasse Beschermingsklasse II (4 kV AC en 6 kV impuls, isolatie)
Beschermingsgraad IP54 / IK08

Bereid je voor op de toekomst

Zaptec Go laadpaal: veilig en efficiënt

De Zaptec Go is ontworpen om aan te sluiten op elk elektrisch voertuig, waarbij het maximale laadvermogen zich aanpast aan de capaciteit van jouw auto. Door het slimme systeem kun je zelfs tot 3 laadpalen naast elkaar installeren, waardoor het opladen 10 keer sneller is dan een standaard stopcontact.

Veiligheid staat voorop bij de Zaptec Go. Door het gebruik van het Type B reststroomapparaat, kalibraties, zelftesten voor elke laadsessie, en interne temperatuursensoren, voldoet de Zaptec Go aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Zo kun je dus rustig laden.

Enphase app opbrengst zonnepanelen monitoren

Omarm een duurzame toekomst

Zaptec Go's Tiber app

Dankzij Zaptech Go’s wifi en de 4G TLTE-M connectiviteit blijf je altijd verbonden. De laadpaal is altijd up-to-date met de nieuwste functies en updates via de Zaptec Portal, de eigen cloud service.  Zo ontvang je de nieuwste mogelijkheden, zonder extra kosten.

Maak je laad ervaring compleet met de Tibber Pulse- een draadloos apparaat voor Zaptec Loadbalancering. Bespaar geld en draag tegelijkertijd bij aan een betere planeet door je stroomverbruik te verminderen. Via de gratis Tibber-app monitor je eenvoudig je stroomverbruik. De Tibber is ontworpen voor een slimme meter en eenvoudig aan te sluiten op de P1-poort met de meegeleverde RJ12-kabel.

Vraag offerte aan

Hoe gaan wij te werk?

Waarom Solar Fusion?

Persoonlijk

Je ontvangt altijd een persoonlijke offerte en we denken gevraagd en ongevraagd met je mee voor de perfecte energieoplossing. Je kent ons al snel bij naam!

Hoge kwaliteit

Solar Fusion werkt alleen met robuuste producten en eigen experts. We garanderen dat alles perfect werkt voordat ze weggaan, en nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Dit zie je terug in onze reviews.

Volledige controle

We behouden de controle over elk aspect van jouw project. Vanaf het allereerste adviesgesprek tot de laatste bevestiging van uw zonnesysteem, kan je erop vertrouwen dat Solar Fusion de touwtjes in handen heeft.

Scherpe prijzen

Doordat we geen externe partijen hoeven in te huren voor de installatie, kunnen we onze operationele kosten minimaliseren. Dit stelt ons in staat om concurrerende prijzen aan te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk.

Binnen 2 minuten verzonden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze specialisten maken een offerte op maat.

Solar Fusion reviews

Wat onze klanten vertellen