Skip to main content

Van der Valk onderconstructie

Van der Valk

Onderconstructie

Van der Valk onderconstructie

De Van der Valk onderconstructie is een robuust systeem van aluminium en RVS. Het systeem is geschikt voor zowel schuin dak als plat dak en hiermee breed inzetbaar.

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle montage
  • Voor schuin- en plat dak

Specificaties

Type Klemsysteem
Materiaal Aluminium en RVS
Kenmerk Zeer sterk profiel, geen zwakke plekken
Productgarantie 20 jaar
Leverancier Van der Valk Nederland
Type dak Geschikt voor plat en schuin dak
zonnepanelen

Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland

Van der Valk onderconstructie

Wij maken gebruik van de Van der Valk onderconstructies voor schuin dak en plat dak. Het montage systeem wordt ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit. Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste Eurocodes en voldoen daarmee aan de eisen die banken en verzekeringsmaatschappijen stellen aan solarinstallaties. De onderconstructie heeft een productgarantie van 20 jaar. 

Het is een heel robuust systeem gemaakt van voornamelijk aluminium en voor plat dak systemen ook deels RVS.

Vraag offerte aan

Hoe gaan wij te werk?

Waarom Solar Fusion?

Persoonlijk

Je ontvangt altijd een persoonlijke offerte en we denken gevraagd en ongevraagd met je mee voor de perfecte energieoplossing. Je kent ons al snel bij naam!

Hoge kwaliteit

Solar Fusion werkt alleen met robuuste producten en eigen experts. We garanderen dat alles perfect werkt voordat ze weggaan, en nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Dit zie je terug in onze reviews.

Volledige controle

We behouden de controle over elk aspect van jouw project. Vanaf het allereerste adviesgesprek tot de laatste bevestiging van uw zonnesysteem, kan je erop vertrouwen dat Solar Fusion de touwtjes in handen heeft.

Scherpe prijzen

Doordat we geen externe partijen hoeven in te huren voor de installatie, kunnen we onze operationele kosten minimaliseren. Dit stelt ons in staat om concurrerende prijzen aan te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk.

Binnen 2 minuten verzonden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze specialisten maken een offerte op maat.

Solar Fusion reviews

Wat onze klanten vertellen